En lyckad dag med Nordvalls Etikettskola

Tisdagen den 14 juni höll vi Nordvalls Etikettskola på vår produktionsanläggning i Kungälv. Tillsammans med ett tjugotal glada och nyfikna deltagare gick vi igenom ämnen såsom etikettmaterial och trycktekniker. Vi förklarade skillnaden mellan flexo- och screentryck, gick lite extra på djupet när det kommer till den digitala trycktekniken och gav tips och trix för etikettapplicering. Framför allt visade vi alla möjligheter som finns med etiketter!

Dagen till ära hade vi bjudit in Magnus Arthurson från den globala materialleverantören Avery Dennison och Rickard Ådén från Visutech - en expert på digitaltryck. Magnus redogjorde för olika etikettmaterial och vilka standardtyper som finns. Därtill visade han de senaste nyheterna inom materialvärlden, vad sägs till exempel om etiketter med sammetskänsla? Väldigt häftigt tycker vi! Rickard berättade om alla spännande möjligheter som den digitala trycktekniken medför och hur även mindre företag kan göra liknande kampanjer som Coca-Cola gjort med unikt tryck på varenda etikett för att väcka intresse vid butikshyllan och öka sin försäljning.

I slutet av dagen tog vi deltagarna på en rundvandring i vår toppmoderna produktionsanläggning där vi gick djupare in på tryckprocessen och demonstrerade alla moment som etiketten går igenom innan den packas i låda och skickas till kunden.

Det blev en väldigt lyckad dag! Så här sa till exempel en av deltagarna efteråt:

"Dagen som helhet var givande och mycket information erbjöds. Det märktes av föredragshållarna hade många års erfarenhet. Rundvandringen i fabriken var dagens höjdpunkt - jätteintressant och bra förklarat med lagom mycket detaljer. Jag skulle absolut rekommendera andra att gå Nordvalls Etikettskola!"

Stort tack till dig som kom!

Här kan du se bilder från dagen och våra tidigare events!

Är du intresserad av att lära dig mer om etiketter? Läs mer här eller kontakta oss direkt för mer info och intresseanmälan: caroline.dahl@remove-this.nordvalls.se