Lek med lack

Etiketter med sandpapperskänsla, finns det? Ja visst, det kan vi ordna vi med vår speciella lack som får din etikett att bli härligt sträv, precis som ett sandpapper. Det, kan vi lova, får din produkt att sticka ut i butikshyllan.

En som är kreativ med sin etikettdesign är Brutal Brewing som använder vår, lite vardagligt uttryckt, sandpapperslack på sin nya ölsort "A Ship Full of IPA". Etiketten är därmed inte bara en fröjd för ögat utan bjuder även på en spännande taktil upplevelse när man får den i sin hand. Testa själv får du se!

Det finns mycket spännande att göra med lacker. De har inte bara en skyddande funktion utan kan med fördel användas för att väcka uppmärksamhet i butikshyllan och öka försäljningen av din produkt. Utöver sandpapperslack kan vi tipsa om en matt lack som, i kombination med en guld- eller silverfoliering, ger en exklusiv känsla eller en glitterlack med pärlemoeffekt. Kreativitet är ett av våra ledord och vi hjälper dig gärna att hitta nya spännande lösningar för just dina etiketter.

Kontakta oss så berättar vi mer!