Med digitaltryck i fokus

Onsdagen den 16 mars bjöd vi in till ett kundevent på Nordvalls med fokus på den digitala trycktekniken för etiketter. Ett 40-tal deltagare lyssnade på intressanta presentationer,  fick en guidad tur i vår produktionsanläggning, kände och klämde på produktprover och diskuterade nya etikettidéer med oss på Nordvalls. Därtill bjöd vi på en god lunchbuffé och lottade ut en Apple Watch!

Dagens höjdpunkt var presentationen av Christian Menegon, Worldwide Business Development Manager, på HP Indigo - världsledande på digitala tryckpressar för etikettindustrin. Christian berättade om Coca Colas framgångsrika "Stay Extraordinary" kampanj där man lanserade två miljoner Diet Coke med helt unik design på varenda flaska. En kampanj som möjliggjordes tack vare digitala tryckpressar, som de vi har på Nordvalls. Han gav även andra exempel på varumärken som gjort liknande kampanjer och redogjorde för de många fördelarna med den digitala trycktekniken.

Under dagen gav vi tips på hur varumärkesägare kan stärka sitt varumärke och sticka ut i butikshyllan genom högförädlade etiketter och kreativa etikettlösningar. Vi tog även deltagarna på en rundvandring genom produktionsanläggningen där vi besökte vår in-house prepressavdelning och digitalavdelning, som är Sveriges modernaste för etiketter. Vi visade även våra möjligheter att trycka flexo, screen, kombinera olika trycktekniker och ta fram smarta flerbladsetiketter. Som du hör finns det mycket vi kan göra med din etikett!

Den lyckliga vinnaren av vår Apple Watch blev Kenth-Olov Norman från läkemedelsföretaget Unimedic. Än en gång, stort grattis! Vi vill även passa på att tacka dig som kom, vi hoppas att du fick med dig massvis med inspiration och nya idéer!

Här kan du läsa en intervju med Christian!

Se bilder från dagen här!

Vill du veta mer om den digitala trycktekniken eller kommande kundevents och utbildningar? Kontakta: caroline.dahl@remove-this.nordvalls.se, 010 169 17 10 (alla våra arrangemang är kostnadsfria!)