Möt ”Framtidens Etiketter” redan i nästa vecka!

Välkommen till en inspirerande halvdag den 5 oktober i konferensrum E6 på Empack på Kistamässan.

Som Sveriges ledande etikettspecialister har vi en unik kunskap på området, något som vi gärna delar med oss av till alla intresserade. Det är anledningen till att vi vill bjuda in dig till ”Framtidens Etiketter” där fokus ligger på trender i etikettbranschen och hur vi ser på framtiden.

Jan-Olof Jungersten från Visutech berättar om den digitala tryckteknikens starka frammarsch de senaste åren och vilka möjligheter detta öppnar upp. 

Peter Neumeister från varumärkes- och designbyrån Neumeister Strategic Design kommer att informera om etikettens roll för varumärket och vilka trender han ser i etikettdesign. 

Vi kommer även att ge tips på hur man skapar en säljande etikett med hjälp av valet av etikettmaterial samt vilka miljövänliga material som erbjuds. 

Välkommen till en förmiddag full av inspiration och ny kunskap. 

Vi startar kl 9:00 i konferensrum E6 på Kistamässan och räknar med att vara klara lagom till lunch. Därefter hoppas vi få se dig i vår monter J:07.

Hjärtligt välkomna!

Anmäl dig här!

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vår inspirerande etiketthalvdag den 5 oktober: mikael.bergqvist@nordvalls.se