Nordvalls stöttar Dreamproject.nu

Nordvalls i Sjöbo sponsrar Dreamproject.nu med förpackningar till de fina armband som de säljer för välgörande ändamål. "Vi är mycket tacksamma för den hjälp vi får. Vi vill i dreamproject göra skillnad, men vi når inte målet själva utan behöver vara många som hjälper till. Nordvalls är en del i detta", säger Linus Eriksson som är initiativtagare till projektet.

Om dreamproject.nu

I Bangalore i Indien finns idag nästan 200 barn vars drömmar om en ljus framtid byggs på att de får gå i skola, få näringsrik mat och tak överhuvudet tack vare Living Hope Children's Home. De har dock ingen permanent plats att vara på, vilket innebär att risken är överhängande att barnen tvingas tillbaka in i barnarbete, bortgifte och krossade drömmar.

Dreamproject.nu startades med enda syfte att via försäljning av designade armband med hög kvalitet, lokalt producerade i Bangalore, samla in pengar till ett nytt permanent barnhem. All produktion av armbanden är redan betald tack vare gåvor, så varje krona (förutom moms) går till ett nytt barnhem. Detta viktiga arbete vill vi på Nordvalls givetvis vara med och stötta.

Läs mer om Dreamproject.nu.