Personal sökes - Kungälv

Vill du jobba i efterproduktionen hos Sveriges ledande etikettproducent? 

Är du en positiv och framåt person som söker en ny utmaning? Trivs du i en omväxlande jobbvardag där du blir del av ett positivt och jordnära företag, med kompetenta, engagerade och kundfokuserade kollegor.    

Arbetsuppgifter

Arbetet i vår efterproduktion innebär bland annat plockning, packning, lagning, transportbeställningar samt stickprovstagning på produkter. Som person bör du vara noggrann och ha god datorvana. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete av efterproduktion eller lagerarbete.
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med placering i Kungälv.
Tillträde i oktober/november  
Arbetstid: Heltid, 2-skift
Provanställning tillämpas

Ansökan

Ansök endast via e-post: rekrytering@remove-this.nordvalls.se 
Sista ansökningsdag är den 4 september. 
Vid frågor är du välkommen att kontakta HR-chef Charlotte Dahl på 010 169 17 11

Om Nordvalls

Nordvalls grundades 1907 och ägs av tyska Possehl Group med bas i Lübeck. Nordvalls är Sveriges ledande etikettproducent med drygt 100 medarbetare och en omsättning på 224 miljoner 2016. Produktion äger rum i Sjöbo och Kungälv. Vi har även försäljningskontor i Jönköping, Norrköping, Stockholm samt i Hamburg, Tyskland.
Du får möjlighet att arbeta i en inspirerande miljö där gemenskapen är god och stämningen positiv.  Lättillgänglighet, närhet och personlig service är viktigt för oss. Här blir du del av ett företag med kreativa idéer, mångårig erfarenhet och en stor passion för vad vi gör. Vi älskar etiketter och vi älskar nya utmaningar.