Vi har en vinnare!

Under hösten hade vi på Nordvalls en tävling som vi kallade "Min mest kreativa etikettidé". Tävlingen gick ut på att du skulle komma med just det – din mest kreativa etikettidé – och hade då chansen att vinna en Apple Watch. I den här tävlingen var det bara fantasin som satte gränser vilket resulterade i att vi fick in många kreativa och spännande etikettidéer!

Konkurrensen var stenhård och efter noga övervägande utsåg vi Jonas Ingmarsson till vinnare - med sin smarta och användbara etikettlösning "Nordvalls Beverage Safestrip" - vilken skyddar en dryckesförpackning från att bli kontaminerad på ett fiffigt sätt. Stort grattis till vinsten Jonas, en Apple Watch kommer med posten! I nästa nummer av vår kundtidning, som kommer ut i mitten av december, får du veta mer om det vinnande bidraget. Maila kontaktuppgifter till: caroline.dahl@remove-this.nordvalls.se så skickar vi ett exemplar.

Vi vill även säga ett stort tack till alla som medverkade. Vi har fått mycket ny inspiration om vad vi skulle kunna göra med våra etiketter!