Vi söker en kvalitetsingenjör

Har du erfarenhet från kvalitetsområdet inom tillverkningsindustri? Vill du arbeta på ett spännande företag som är ledande inom sin bransch? Då kan detta vara något för dig!

Vi söker en kvalitetsingenjör med placering i Sjöbo. I din roll som kvalitetsingenjör ansvarar du för kvalitetssäkring av produkter och processer samt utveckling av verksamheten för att erhålla optimala processflöden med maximal effektivitet och kvalitet.

Du kommer vidare att arbeta med att upprätta, revidera och granska och rutiner, instruktioner och specifikationer, validering och kalibrering.

En stor del av tjänsten innebär att aktivt arbeta med verksamhetsförbättringar vilket innebär att kartlägga värdeskapande processer och implementera optimerade produktionsflöden.

Du kommer även att driva och supporta förbättringsarbete för produktion och lager samt coacha och stödja förbättringsteam samt agera projektledare vid implementering av större projekt.

Du kommer att arbeta tillsammans med respektive avdelningsansvarig så att kundavvikelser är korrekt utredda och åtgärder identifierade samt att interna- och externa avvikelser är korrekt utredda och åtgärder identifierade. Du kommer att vara organiserad under produktion och rapporterar till produktionschefen.

Tidigare erfarenhet

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av Kvalitetsledningssystem, ISO 9001, ISO14001 och GMP samt stor erfarenhet av projektledning och förbättringsarbete.

Vi tror att för att trivas i rollen som kvalitetsingenjör trivs ute i produktionen, har god IT-vana och är administrativt duktig. Du kommunicerar väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi söker dig är prestigelös, noggrann, ansvarsfull och bra på att slutföra projekt.

Stämmer du in på ovanstående profil - sök tjänsten redan idag!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Sjöbo.

Ansökan skickas till rekrytering@remove-this.nordvalls.se. Bifoga CV och personligt brev och märk ansökan med kvalitetsingenjör.  

Sista ansökningsdag är den 31 augusti.

Vid frågor är du välkommen att kontakta HR-chef Charlotte Dahl Skoog på: 010 169 17 11