Vi söker personal

Nordvalls är ett familjeägt företag grundat 1907 och är idag landets ledande etikettproducent. Vår tillverkning omfattar alla typer av självhäftande etiketter, bipacksedlar, påsmaterial, sigill samt biljetter och taggar. Idag är vi runt 100 medarbetare och har två produktionsanläggningar med 25 tillverkningslinjer i Sjöbo och Kungälv. Nu söker vi tryckare och efterbearbetningspersonal till vår fabrik i Kungälv!

Arbetsuppgifter Tryckare

Som tryckare på Nordvalls ansvarar du för intagning av jobb, tryckning, avslut, rapportering i produktionssystem och andra sedvanliga arbetsuppgifter i tryckeri.   

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom flexotryck.

Som person bör du vara noggrann, flexibel och tycka om utmaningar. God datornvana är ett krav.  

Tjänsten är på 2-skift

Arbetsuppgifter Efterproduktion

Arbetet i vår efterproduktion innebär bland annat plockning, packning, lagning, transportbeställningar samt stickprovstagning på produkter. Som person bör du vara noggrann, stresstålig och ha god datorvana. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete av efterproduktion och/eller lagerarbete. Tjänsten är på dagtid under provanställningen men kommer att bli 2-skift vid övergång till en tillsvidaretjänst.    

Vi erbjuder

Du erbjuds ett stimulerande arbete i ett företag som satsar på framtiden. Nordvalls kännetecknas av passion, flexibilitet och kreativitet, med en hög servicegrad, snabba och korta beslutsvägar, kontrollerad expansion samt skickliga och positiva medarbetare. 

Tjänsterna är tillsvidareanställningar (till en början provanställning) på heltid med placering i Kungälv.

Tillträde omgående

Arbetstid: Heltid, 2-skift

Ansökan

Ansök endast via e-post: rekrytering@remove-this.nordvalls.se 

Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsterna så snart som möjligt, senast den 24 juni.  Glöm inte att ange vilken tjänst du söker.

Vid frågor är du välkommen att kontakta HR-chef Charlotte Dahl Skoog på 010 169 17 11 eller HR-administratör Linda Karlsson på 010 169 17 32.