Vi söker tryckare till Nordvalls i Sjöbo

Nordvalls är Sveriges ledande etikettproducent med en modern tillverkning inom digital- och flexotryck. Vår tillverkning omfattar alla typer av självhäftande etiketter, bipacksedlar, sachetter, In Mould Labels, sigill samt biljetter och taggar. Idag är vi runt 100 medarbetare och har två produktionsanläggningar i Sjöbo och Kungälv. Våra kärnvärden Passion, Flexibilitet och Kreativitet genomsyrar verksamheten. Vi brinner för att jobba i nära samarbete med våra kunder för att bli deras naturliga förstahandsval och skapa en lönsam tillväxt. Vi månar om varandra och drivs av att skapa långsiktiga goda relationer.

Arbetsuppgifter Tryckare

Som tryckare på Nordvalls ansvarar du för intagning av jobb, tryckning, avslut, rapportering i produktionssystem samt andra sedvanliga arbetsuppgifter i tryckeri.    
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom flexotryck.
Som person bör du vara noggrann, flexibel och tycka om utmaningar. God datornvana är ett krav.  
Tjänsten är på 2-skift

Vi erbjuder

Du erbjuds ett stimulerande arbete i ett företag som satsar på framtiden. Nordvalls kännetecknas av passion, flexibilitet och kreativitet, med en hög servicegrad, snabba och korta beslutsvägar, kontrollerad expansion samt skickliga och positiva medarbetare.  
Tjänsten är en tillsvidareanställning (till en början provanställning) på heltid med placering i Sjöbo.
Tillträde omgående
Arbetstid: Heltid, 2-skift

Ansökan

Ansök endast via e-post: rekrytering@remove-this.nordvalls.se
Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna så snart som möjligt, senast den 25 september.  Glöm inte att ange vilken tjänst du söker.
Vid frågor är du välkommen att kontakta HR-chef Charlotte Dahl Skoog på 010 169 17 11 eller HR-administratör Linda Karlsson på 010 169 17 32.