Vill du lära dig mer om etiketter? Se hit!

Torsdagen den 3 december är det dags för Nordvalls Etikettskola och vi vill bjuda in dig som är kund hos oss till en inspirerande dag i vår toppmoderna produktionsanläggning i Kungälv! Teman för dagen är etikettmaterial och trycktekniker. Vi ger dig även tips och trix vid applicering.

Vi vet att det här med material kan vara en djungel. Under dagen går vi igenom vad du ska tänka på när du väljer material och vilken påverkan applicering, etiketteringsyta och miljö har på ditt val av material. Vi presenterar standard- och funktionsmaterial, miljövänliga material och spännande nyheter. Dagen till ära har vi bjudit in gästföreläsare som är experter på området.

Vi visar dig vårt utbud av fraktetiketter och A3-etiketter samt ger dig en rundvandring i vår toppmoderna fabrik där vi går på djupet när det kommer till tryckprocessen. Vi berättar även om den senaste trenden inom vår bransch, nämligen etiketter med digitaltryck.

Dagen börjar 10.00 och avslutas ca 15.30. Vi bjuder på adventsfika och en god lunch!

Mer mer information om dagen, anmälan och vägbeskrivning, kontakta Caroline Dahl: caroline.dahl@remove-this.nordvalls.se, 0416 252 41.

Observera att vi har ett begränsat antal platser!

För mer information om vår populära etikettskola och omdömen från tidigare deltagare, kika in här!