En etikett har många sidor

Det kan hända att du har mycket innehåll som ska in på etiketten - produktinformation, olika språkversioner och bilder. Är etiketteringsytan liten kan det bli svårt att få plats med allt på en vanlig etikett. Men lugn, vi har lösningen - nämligen flerbladsetiketter.

Med våra smarta flerbladsetiketter med självhäftande bärare får du plats med mycket information. En flerbladsetikett består av själva grundetiketten samt ett bladset som monteras ihop. Vi trycker i en eller flera färger, på en eller flera sidor, och bladsetet kan placeras på två olika sätt; som en bok eller dragspel. För vår bokliknande flerbladsetikett kan du få upp till 40 sidor. Tack vare flerbladsetiketten har du all information på ett ställe och behöver inte använda ytteremballage vilket gör att du sparar förpackningsmaterial.

Öppna, riv av eller förslut igen

För att ge trycket och konstruktionen en skyddande yta laminerar vi flerbladsetiketten. I vissa fall är etiketten öppningsbar endast vid brukstillfället. Vi förser den då med slits och perforering. I andra fall gör vi den öppningsbar och återförslutningsbar med en flik. Vi hjälper dig ta fram rätt flerbladsetikett som passar just dina behov!

Läs om till exempel Pågen eller Weifa som beställer flerbladsetiketter från oss.

Är du intresserad av att beställa flerbladsetiketter? Då behöver vi veta följande:

  • Etikettens format som färdig produkt

  • Yta på etikett som ej är belagd med folder (min 6 mm)

  • Fliklängd (min 13 mm) / flikhöjd (min 6 mm)

  • Flikens placering (uppe/nere)

  • Folderöppning (vänster/höger - beroende på spolning)

  • Antal sidor

För den modell som vi traditionellt sett benämnt Booklet (etikettfoldern som läses som en bok) kan du välja 16, 24, 32 eller 40 sidor. För den så kallade Multiketten, där etikettens folder vecklas ut som ett dragspel, beror antalet sidor på hur konstruktionen ser ut.

Kontakta vår trycktekniska rådgivare för mer information: 010 169 17 38, marie.olofsson@remove-this.nordvalls.se

Välkommen att höra av dig!