Kreativa etikettlösningar med digitaltryck

Vi på Nordvalls har under de senaste åren investerat 20 miljoner kronor i nya digitala tryckpressar av märket HP Indigo WS6800 med tillhörande efterbearbetningsutrustning. Det gör att vi har Sveriges modernaste digitalavdelning för etikettproduktion med många möjligheter att göra coola effekter på dina etiketter, som får din produkt att sticka ut i butikshyllan.

Vad sägs till exempel om hotfoil? Hotfoil, alltså varmfoliering på svenska, kan göras i många olika färger och ger mycket hög kvalitet med knivskarpa konturer. Eller kanske embossing? Embossing, eller prägling som vi också kallar det, är en teknik som ger en lätt upphöjd yta, så kallad relief, på etikettytan. Det skapar inte bara en vacker design utan även en spännande upplevelse när man får den i sin hand. Att kombinera embossing med en vacker folie sätter extra guldkant. Nordvalls är unika med att erbjuda dessa specialeffekter digitalt i Sverige!

Vi hjälper dig att bygga ditt varumärke

Tack vare våra digitala tryckpressar kan vi trycka såväl korta som långa serier, vilket passar dig som har många produktvarianter eller är en mindre producent. Det blir på så vis flexibelt för dig som har etiketter på många olika språk, säsongsanpassade kampanjer eller kanske vill göra provtryck för att testa marknaden. Hur det än ligger till kan vi hjälpa dig att fånga konsumenternas uppmärksamhet och bygga ditt varumärke.

Vi kan även ta fram etiketter med variabelt tryck, vilket innebär att varje etikett är unik. Det kanske är intressant för dig som jobbar i läkemedelsindustrin och vill öka spårbarheten på dina produkter. Vill du ha en tvåbladsetikett ordnar vi det utan problem och skulle du önska tryck på etikettens klistersida eller backing är det bara att säga till!

Det finns många möjligheter och detta var bara några förslag på vad vi kan göra för dig.

Kontakta oss så berättar vi mer!