Nordvalls cyklede til fordel for kræftramte børn

I lørdags løb den årlige spinning-event "Spin of Hope" af stablen i motionscentre rundt omkring i landet for at samle penge ind til Børnecancerfonden. Det blev et rekordår, hvor man i alt indsamlede 4,2 mio. kroner!

Nordvalls sponserede en cykel hos Sjöbo Fitness, og det var et energisk hold, der holdt pedalerne i gang fra tidlig morgen til sen aften. I alt indsamlede man i Sjöbo 50 000 kroner til Børnecancerfonden.

Godt klaret!

Den 2. april 2016 kører vi igen!