Nordvalls lancerer en ny grafisk profil

For yderligere at afspejle den passion, fleksibilitet og kreativitet som har præget Nordvalls siden starten i 1907, og som er en del af den øgede markedssatsning, har vi i løbet af 2011 og 2012 gennemgået de strategiske processer og fundet frem til en ny varemærkeplatform og en opdatering af vores grafiske profil.

"Etiketter man mærker" har i snart 30 år været forbundet med Nordvalls, men vi er jo meget mere end blot etiketter i dag. Med vores nye fremtoning er målet at blive en "virksomhed man mærker".

Der er lagt vægt på at udtrykke de kreative løsninger der findes i virksomheden og finde frem til et logo som kunne afspejle dette. En "etiket" som med to snit forvandles til et N var den åbenlyse løsning, Farvevalget er en kombination af to stærke farver, blå for en genkendelse af den tidligere grafiske profil – som også afspejler himlen og uendeligheden, både i løsninger og kreativitet – samt en grøn kontrastfarve, som afspejler natur, energi, forår, genfødsel og fremdrift.

Formålet med at lancere en ny grafisk profil er at skabe en samlet virksomhed med udgangspunkt i vores kerneværdier: Passion, Fleksibilitet og Kreativitet. Værdierne kommer fra Nordvalls stærke virksomhedskultur med engagerede og entusiastiske medarbejdere, der altid tilpasser sig kundernes behov, og med en omfattende maskinpark hvor valgmulighederne er mange. En veludviklet investeringsstrategi har ikke blot givet os bredde, men også en moderne udstyret fabrik. Sammen med fagligt kompetente medarbejdere skaber dette de bedste forudsætninger for at sætte vores kreativitet på prøve.

Inden for kort tid vil Nordvalls lancerer et nyt websted baseret på den nye grafiske profil, og på ScanPack-messen i Göteborg i oktober er vi repræsenteret med et nyt og friskt udseende på vores stand. Vi håber naturligvis, at du kigger forbi, og lærer os fra Nordvalls yderligere at kende, og bruger lejligheden til at diskutere nye forretningsmuligheder! Du finder os på A02:42.