Nordvalls biljetter till skid-VM

Februari 2015

Efter fem års förberedelser invigs idag skid-VM i Falun under festliga former, och i tolv dagar bjuds det på nordisk skidsport, folkfest och upplevelser. Vad har Nordvalls med detta att göra kanske du undrar, jo det är nämligen vi som har tryckt biljetterna till det storslagna evenemanget!

När iTicket skulle ta fram biljetter till Skid-VM i Falun var Nordvalls den självklara samarbetspartner. Vi har lång erfarenhet av biljettproduktion och tillhandahåller specialdesignade biljetter till bland annat sådana här evenemang.

Biljettsystemleverantören iTicket, med rötter i Norge och över tjugo års erfarenhet, är kund hos Nordvalls sedan 2010 och ansvarig för hela biljetthanteringen för skid-VM. Biljetterna säljs hos samtliga turistbyråer i Dalarna och på plats vid VM-arenan. Biljettförsäljningen har varit mycket god; runt 200 000 besökare väntas till Falun och hittills har det sålts 170 000 biljetter. Det viktigaste kravet från arrangörerna är att biljetterna inte ska gå att förfalska, vilket vi på Nordvalls har smarta lösningar för. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Johan Malmström, försäljnings- och marknadschef på iTicket, om samarbetet med Nordvalls:

"iTicket har under många år arbetat med Nordvalls för att på så sätt förse sina kunder med biljettämnen på ett enkelt och prisvärt sätt. Nordvalls långa kompetens och höga servicenivå bidrar till att iTickets kunder alltid får en bra produkt och känner sig väl omhändertagna. Då Falun2015 valde iTicket som systemleverantör av biljettsystem var det för oss självklart att Nordvalls skulle ta fram de tryckta biljettämnena. Vi betraktar Nordvalls som ”vårt tryckeri” och våra kontaktpersoner på Nordvalls som kollegor med oerhörd kompetens att göra våra kunder nöjda.

Kraven på våra leverantörer rör sig väldigt mycket om kundfokus och förståelse för kundens behov. Det är viktigt att våra leverantörer, precis som vi, är lyhörda på vad kunden önskar sig och att man sätter upp en gemensam målbild utifrån de begränsningar som finns. Här upplever vi Nordvalls som en mycket kompetent och pålitlig leverantör som arbetar i samma anda som vi gör i relationen med våra gemensamma kunder."

Visste du att...

Nordvalls har en lång tradition av biljettproduktion? Vi tillhandahåller specialdesignade biljetter i olika format till operor, teatrar, arenor, biografer och muséer såsom till ligaspel, enskilda evenemang och stora mästerskap. Hos oss kan du även beställa parkeringsbiljetter, logistiktaggar, transportbiljetter och kölappar.

Kika här om du vill veta mer!


Kontakta oss för mer information

Mikael Bergqvist
010 169 17 43
mikael.bergqvist@remove-this.nordvalls.se

ANDRA KUNDBERÄTTELSER

Nordvalls bjuder in till Guldbaggegalan

Nordvalls bjuder in till Guldbaggegalan

läs mer
Läskande nyheter som får oss att längta till Rio

Läskande nyheter som får oss att längta till Rio

läs mer
En elegant etikett är alltid rätt - i synnerhet vid jul

En elegant etikett är alltid rätt - i synnerhet vid jul

läs mer
Fallet Lidl: Etiketterna som minskade svinnet

Fallet Lidl: Etiketterna som minskade svinnet

läs mer