Nordvalls bjuder in till Guldbaggegalan

Januari 2015

Jajamen, vi får vara med på ett hörn på Sveriges mest glamorösa och kändistäta gala - Guldbaggen - som går av stapeln på Cirkus i Stockholm måndagen den 26 januari. Vi har nämligen tryckt biljetterna. Birgitta Bergström, produktionsledare på Garbergs, reklambyrån som ligger bakom inbjudan, berättar mer.

2015 fick Nordvalls det ärofyllda uppdraget att trycka biljetterna till Guldbaggegalan. Inbjudan kom i ett kuvert som när det öppnades exponerades 50 biobiljetter.

Vad är idén till Guldbaggebiljetterna 2015?

"Idén till inbjudan varierar från år till år. Det här året var tanken att hylla 2014 års svenska filmer och då ta fram en biljett per film som haft premiär under året och som har chansen att bli nominerad. Inbjudan kommer i ett kuvert som när det öppnas exponeras 50 biobiljetter - en för varje film. Biljetterna är knutna till ett verkligt evenemang som äger rum i Filmhuset 20-22 februari då samtliga nominerade filmer visas under ett filmmaraton. Biljetterna gäller då som inträde, men även den som inte fått inbjudan till galan är välkommen. Ungefär 2000 biljetter gick ut som inbjudan."

Hur kom ni i kontakt med oss?

"Jag blev rekommenderad av SF Bio, som är kund hos Nordvalls, att kontakta er för den här produktionen."

Vad är viktigt för er när ni väljer ett tryckeri att samarbeta med?

"Kvalitet och pris och faktiskt ofta även service och den personliga kontakten."

Skulle ni kunna tänka er att anlita Nordvalls igen?

"Ja, helt klart om vi har en liknande produktion i framtiden. Jag är jättenöjd med Nordvalls som leverantör! Ni har hög kvalitet och servicegrad och så har ni kunnat leverera på väldigt kort tid."

Visste du att...

Nordvalls har en lång tradition av biljettproduktion? Vi tillhandahåller specialdesignade biljetter i olika format till operor, teatrar, arenor, biografer och muséer såsom till ligaspel, enskilda evenemang och stora mästerskap. Hos oss kan du även beställa parkeringsbiljetter, logistiktaggar, transportbiljetter och kölappar.

Kika här om du vill veta mer!


Kontakta oss för mer information

Mikael Bergqvist
010 169 17 43
mikael.bergqvist@remove-this.nordvalls.se

ANDRA KUNDBERÄTTELSER

Etikettapplicering på däck kör lätt ihop sig

Etikettapplicering på däck kör lätt ihop sig

läs mer
Kryddjätte väljer digitalt

Kryddjätte väljer digitalt

läs mer
Färskpressade nyheter med digitaltryck

Färskpressade nyheter med digitaltryck

läs mer
Etiketten som smälter in

Etiketten som smälter in

läs mer