Nordvalls vision, mission och kärnvärden

Vision

Nordvalls vision är att bli den ledande etikettproducenten i norra Europa.

Mission

Nordvalls mission är att jobba i nära samarbete med kunderna för att bli deras naturliga förstahandsval och skapa en lönsam tillväxt.

Kärnvärden

Våra kärnvärden Passion, Flexibilitet och Kreativitet genomsyrar vår verksamhet varje dag, i allt vi gör. Resultatet är etiketter som matchar just dina behov.

Våra kunder kommer från en rad olika branscher; Läkemedel, Livsmedel och Dryck, Logistik och Transport, Kemtekniskt och Kosmetik, Trä, Papper och Massa samt Industri. Ingen kund är den andre lik och flexibilitet är en av grundstenarna i vår verksamhet. Detta baseras mycket på den unika bredd vi har i vår maskinpark. Vi arbetar hårt för att upptäcka våra kunders behov och anpassar produktionen därefter. Möjligheten till vår anpassningsbarhet finns också i vår passion som främst representeras av engagerade medarbetare, investeringsvilliga ägare och en stark yrkesstolthet.

Kreativa lösningar är vårt motto

Hos oss är kreativitet ett viktigt ledord. Våra medarbetare jobbar hårt för att finna kreativa lösningar för just dig och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi var till exempel det första företaget i branschen med att trycka i offset. Utöver trycktekniker som flexo, UV-flexo, screen och offset erbjuder vi digitaltryck som med fördel används vid mindre upplagor för en snabbare hantering.

Vi har vidare gjort stora satsningar inom säkerhetsfunktioner för läkemedelsbranschen med tyngdpunkt på spårbarhet, äkthet och säkerhetsförslutning.

Kort sagt: du har behoven, vi har lösningarna!